(Online) supervisie voor orthopedagogen, psychologen en gedragsdeskundigen.

Update 04/07/2025 : Op dit moment is er helaas geen ruimte voor individuele supervisie-trajecten. Er zijn nog wel mogelijkheden voor (intensieve) groepssupervisie.

Ben jij op zoek naar (online) supervisie voor je:

(Her)registratie bij het SKJ als master psycholoog of (ortho)pedagoog?
Postmaster opleiding tot Orthopedagoog-Generalist of Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP?
Herregistratie bij het SKJ als jeugd- en gezinsprofessional?
Herregistratie bij het NVO als Basis-Orthopedagoog?
NVO Basisaantekening Diagnostiek of Basisaantekening psychodiagnostiek (BAPD)?
Je professionele ontwikkeling en/of loopbaan-oriëntatie?

En zoek je een supervisor met een frisse blik, die oplossingsgericht werkt en jouw sterke kanten belicht? Waarschijnlijk zijn wij dan een match!

Update 25/01/23 : Op dit moment is er helaas geen ruimte voor individuele supervisie-trajecten. Er zijn nog wel enkele mogelijkheden voor groepssupervisie.

Waarom bij mij?

Je wilt zeker weten dat er een klik is met een supervisor.

Supervisie is persoonlijk en dat begrijp ik. Bij mij is er altijd een gratis en vrijblijvende kennismaking. Tijdens de supervisie neem ik goed de tijd om af te stemmen op jou. En iedere supervisie-bijeenkomst kijken we wat helpend is voor jou.

Je wilt er zeker van zijn dat je de supervisie-uren ook kan gebruiken voor je (her)registratie.

Ik sta ingeschreven in het supervisoren-register bij de NVO en het NIP (K&J psycholoog) en daardoor telt de supervisie ook mee voor SKJ registraties.

Jij bent op zoek naar een positieve blik.

Je wilt niet alleen maar kijken naar een problemen. Je wilt je richten op jouw sterke kanten en mogelijkheden en oplossingen zien.

Je wilt een supervisor waarbij je vertrouwen en ruimte voelt.

Een supervisor die zichzelf is. Ervaringen wil ik graag met je delen, ja ook over mijn fouten, mijn leerproces, we blijven immers allemaal lerend. Ook hoor ik graag over jouw successen en leren we samen!

Een brede kijk op het vak als orthopedagoog, daarvoor kun je bij mij terecht!

Met ervaring in (speciaal) onderwijs, zorg voor mensen met een verstandelijk beperking, en de (S)GGZ heb ik een brede blik. Mijn passie ligt op het gebied van trauma-behandeling en de positieve psychologie. Daarnaast heb ik op de universiteit Utrecht gewerkt als stagebegeleider. Ik heb ruime ervaring in het begeleiden van gevalsbeschrijvingen/ casuïstiek.

Hoe ziet een supervisie-traject eruit?

WIE? Een supervisie-traject kan individueel of in een kleine groep (maximaal 3 personen)

WAAR? Wil jij het gemak van online supervisie? Bij mij is dat mogelijk! Ook supervisie in Utrecht behoort tot de mogelijkheden. En natuurlijk kunnen we online supervisie en supervisie op locatie ook combineren. Misschien vind je het zelfs prettig om af en toe een supervisie-wandeling te maken? Ook dat kan!

KLIK? Het is belangrijk dat er een goede klik is met je supervisor. Daarom bied ik je eerst een kosteloos en vrijblijvend online kennismakingsgesprek aan. Je kunt daarna rustig het gesprek laten bezinken. Voelt het goed en wil je door? Dan plannen we 3 vervolgafspraken.

START! In de eerste 3 afspraken richten we ons op jouw leerwensen voor supervisie. Ook kijken we naar jouw persoonlijke top 5 van sterke kanten/ krachten in jouw karakter. Hiervoor vul je online een interessante vragenlijst in. In bijeenkomst 3 staan we nog een keer bewust stil bij die belangrijke klik.

VERVOLG… Iedere bijeenkomst blijven we samen kijken wat supervisie voor jou zo waardevol mogelijk maakt. Jouw leerwensen blijven centraal staan. Ik gebruik graag verschillende werkvormen in de supervisie. De nadruk ligt op oplossingsgerichte supervisie maar bovenal stem ik af op jouw wensen.

OPBRENGST! Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk uit je supervisie halen. Hieronder lees je wat de supervisie jou oplevert.

Update 24/07/23 : Op dit moment is er helaas geen ruimte voor individuele supervisie-trajecten. Er zijn nog wel enkele mogelijkheden voor (intensieve) groepssupervisie.

Wat levert de supervisie jou op? Door de supervisie…

Heb jij straks een persoonlijk rapport met jouw top 5 ‘sterke kanten’
Weet jij hoe jij deze sterke kanten kunt inzetten in je dagelijkse werk
Heb je meer inzicht in hoe jij je werk vorm wilt geven
Kun jij de supervisie uren gebruiken voor je (her)registratie bij het SKJ
Krijg je fantastische kortingen op de geaccrediteerde trainingen die ik aanbied!
(Her)registratie bij het SKJ als master psycholoog of (ortho)pedagoog

Investering

Tijd

Over frequentie, data en tijden maken we samen afspraken. Schrijf je je in voor een groepssupervisie arrangement via de site? Dan liggen de tijden en data voor de eerste 5 keer wel vast. Kijk HIER als je graag meedoet aan een groepssupervisie maar zelf nog geen groepje hebt.

Kosten online supervisie*

In groep van 3 personen:€ 70,-
In groep van 2 personen:€ 85,-
Individueel:€ 105,-
Korte Intensieve Groepssupervisie

! dit is een blended traject.

€ 85,-

Kosten supervisie in Utrecht*

In groep van 3 personen:

€ 80,-

In groep van 2 personen:

€ 95,-

Individueel:

€ 115,-

* Deze supervisie prijzen zijn:

  • Vastgesteld voor 2024
  • Per persoon per uur supervisie
  • Een uur bestaat uit 45 minuten (online) face-to-face tijd
  • Exclusief kosten voor de beoordeling van uitgebreide casuïstiek (d.w.z. gevalsbeschrijvingen zoals bij BAPD) à € 105- per uur nakijkwerk.
  • Vrijgesteld van BTW in verband met mijn registratie bij het CRKBO.

Update 25/01/23 : Op dit moment is er helaas geen ruimte voor individuele supervisie-trajecten. Er zijn nog wel enkele mogelijkheden voor groepssupervisie.

Wat zeggen anderen?

FAQ

Nee, liever niet! Als supervisant zorg je:

  • Voor een agenda (wat wil je inbrengen zodat het een zinvolle bijeenkomst wordt?).
  • Een kort reflectie-verslag over de bijeenkomst. Hiervoor heb ik een handig format dat je kunt gebruiken als je dit prettig vindt.

In de supervisie-bijeenkomst kun je vervolgens je verslag toelichten.

In de supervisiebijeenkomst zullen we verschillende werkvormen gebruiken. Ik heb een voorkeur voor het oplossingsgericht werken. Maar wanneer daar behoefte aan is kan er zeker ook afgewisseld worden met probleemgerichte werkvormen.

Staat je vraag hier niet bij?